Nyheder om M-Comp A/S

Nyheder om M-Comp A/S

Februar 2020


0-risiko er rettidig omhu


Vi har aflyst virksomhedens besøg på Embedded World 2020 i Nürnberg.

M-Comp A/S har besluttet ikke at rejse til Nürnberg messen Embedded World 2020, uagtet at vi havde et spændende program opsat. Årsagen hertil er, at vi ikke ønsker nogen form for risiko i vores egen helbredstilstand, som kan føre til at kontakten til vores kunder, som er afgørende for os - kan blive begrænset.


Læs mere

Februar 2020


Erklæring fra M-Comp A/S omkring Corona Virus


Til vores kunder, leverandører og partnere

M-Comp A/S har mange leverandører såvel som kunder i Asien, og derfor følger vi situationen med hensyn til Corona Virus i Kina og de omkringliggende områder meget nøje, og vi har en stigende bekymring.


Vi kan ikke udtale os om den præcise effekt det får på vores forsyningskæde, og dermed leveringsperformance, i tilfælde af yderligere spredning af virussen.


Læs mere

December 2019


Glædelig jul og godt nytår


Et år nærmer sig sin afslutning, og det råber i min Verden på eftertænksomhed. Ikke mindst fordi, at vi – når vi tager hul på det nye år – også tager hul på et helt nyt årti.


Læs mere

November 2019


M-Comp A/S udvider i Horsens


Som en konsekvens af vores øget fokus på de mest tekniske produkter indenfor Displays, Touch og Embedded computere, har vi udvidet vores salgsafdeling med en dedikeret teknisk supporter: Anders Henriksen.


Læs mere

September 2019


HW4PT - Hardware for Public Transport


Som en konsekvens af den øgede efterspørgsel efter fuldt certificerede high quality software independent Hardware, har M-Comp A/S besluttet at introducere et nyt brand kaldet HW4PT: Hardware for Public Transport.


Læs mere

September 2019


Strategisk samarbejde


M-Comp A/S og SOLAR A/S har indledt et strategisk samarbejde omkring salg og distribution af fødevareterminaler og tilbehør.


Læs mere

Bring components to life

M-COMP A/S

Kometvej 8D, DK-8700 Horsens

+45 9669 5000

info@m-comp.dk

CVR 29220344

Vi bringer komponenter til live ved:


Energi: fremdrift, intensitet, momentum

Kompetence: viden, færdigheder, erfaring

Innovation: nysgerrighed, kreativitet, opdagelse


Ved disse værdier ansætter, arbejder og præsterer vi