Nyheder om M-Comp A/S

Nyheder om M-Comp A/S

Marts 2020


M-Comp A/S holder åbent med stærkt fokus


M-Comp A/S støtter alle de tiltag, som de danske myndigheder melder ud for at begrænse smitten af Covid-19 i Danmark. Vi tager naturligvis forholdsregler, og vi vil følge myndighedernes retningslinjer og anbefalinger omhyggeligt for at beskytte vores kunder og medarbejdere.

 

Vi har derfor taget alle anbefalede forholdsregler, samtidig med at vi fortsætter vores virke, og M-Comp A/S holder åbent som vi plejer. Vores telefoner er åbne som normalt, og alle e-mails bliver set og besvaret.


Læs mere

Februar 2020


0-risiko er rettidig omhu


Vi har aflyst virksomhedens besøg på Embedded World 2020 i Nürnberg.

M-Comp A/S har besluttet ikke at rejse til Nürnberg messen Embedded World 2020, uagtet at vi havde et spændende program opsat. Årsagen hertil er, at vi ikke ønsker nogen form for risiko i vores egen helbredstilstand, som kan føre til at kontakten til vores kunder, som er afgørende for os - kan blive begrænset.


Læs mere

Februar 2020


Erklæring fra M-Comp A/S omkring Corona Virus


Til vores kunder, leverandører og partnere

M-Comp A/S har mange leverandører såvel som kunder i Asien, og derfor følger vi situationen med hensyn til Corona Virus i Kina og de omkringliggende områder meget nøje, og vi har en stigende bekymring.


Vi kan ikke udtale os om den præcise effekt det får på vores forsyningskæde, og dermed leveringsperformance, i tilfælde af yderligere spredning af virussen.


Læs mere

December 2019


Glædelig jul og godt nytår


Et år nærmer sig sin afslutning, og det råber i min Verden på eftertænksomhed. Ikke mindst fordi, at vi – når vi tager hul på det nye år – også tager hul på et helt nyt årti.


Læs mere

November 2019


M-Comp A/S udvider i Horsens


Som en konsekvens af vores øget fokus på de mest tekniske produkter indenfor Displays, Touch og Embedded computere, har vi udvidet vores salgsafdeling med en dedikeret teknisk supporter: Anders Henriksen.


Læs mere

September 2019


HW4PT - Hardware for Public Transport


Som en konsekvens af den øgede efterspørgsel efter fuldt certificerede high quality software independent Hardware, har M-Comp A/S besluttet at introducere et nyt brand kaldet HW4PT: Hardware for Public Transport.


Læs mere

September 2019


Strategisk samarbejde


M-Comp A/S og SOLAR A/S har indledt et strategisk samarbejde omkring salg og distribution af fødevareterminaler og tilbehør.


Læs mere

Bring components to life

M-COMP A/S

Kometvej 8D, DK-8700 Horsens

+45 9669 5000

info@m-comp.dk

CVR 29220344

Vi bringer komponenter til live ved:


Energi: fremdrift, intensitet, momentum

Kompetence: viden, færdigheder, erfaring

Innovation: nysgerrighed, kreativitet, opdagelse


Ved disse værdier ansætter, arbejder og præsterer vi